#IdeGlas je društvena kampanja koja promoviše aktivizam mladih i političku participaciju građana i građanki u izbornim procesima. Kampanja je fokusirana na predstojeće izbore, zakazane za 3. april 2022.

Mladi aktivisti i aktivistkinje su na zadatku da motivišu građane i građanke da ostvare svoje pravo glasa, bez obzira na svoje političke preferencije.

Poštujući pravila apsolutne stranačke neutralnosti i bez agitovanja za bilo koju političku opciju, cilj nam je da podignemo izlaznost na izborima, ali i svest o konceptu aktivnog građanstva i značaju učestvovanja u demokratskim procesima.

Do izbora 3. aprila očekujte nas na svojim vratima.

Želimo da vas upoznamo, da čujemo vaše stavove i da vam pokažemo ŠTA MOŽE VAŠ GLAS!

Kampanju “Ide glas” realizuje Centar E8, usmeren na rad sa mladima i za mlade. Zato je u sve faze rada, od priprema i razvoja poruka do izlaska na ulice Beograda i razgovora sa sugrađanima, uključeno više od sto mladih ljudi, studenata i studentkinja. U radu na ovoj kampanji oni su dobili priliku da uče o političkoj participaciji i građanskom aktivizmu; da istražuju specifične lokalne probleme u beogradskim opštinama; da komuniciraju sa građanima u direktnom terenskom radu, da izveštavaju sa terena, kroz pisanje i objavljivanje članaka na portalu zoomer.rs, kao i da svojim idejama doprinesu kreiranju sadržaja i dizajna svih promotivnih materijala.

Pridružite se našoj

VIBER zajednici

Pridruži nam se!

Cilj nam je da dokažemo da je svaki glas na izborima važan i da mladi nisu apatični i nezainteresovani za društvo u kome žive.

Budite deo naše onlajn zajednice. Na našem sajtu i društvenim mrežama očekuju vas svakodnevni edukativni i zanimljivi sadržaji na temu izbornih procesa i političke participacije.

Twitter
INSTAGRAM
Facebook

Zapratite nas, šerujte naše sadržaje, pišite nam i, naravno, OTVORITE NAM VRATA. Podržite kampanju #ideglas