Da li si 3u1 ti osobe?

Važna napomena! Ne moraš da budeš 3u1 da bi postao IDE GLAS aktivista_kinja.

Zato te pozivamo da se priključiš jednom od tri tima koji je najviše u skladu sa svojim sposobnostima, interesovanjima i vremenom.

UPOZNAJ TIMOVE:

Voliš da putuješ, upoznaješ ljude i želiš da istražuješ koji su to problemi tvoje lokalne zajednice? Ovo je tim za tebe!

Terenski tim je u direktnoj komunikaciji sa građanima, koristeći metodologiju od vrata do vrata. A to znači – bićeš spona između građana i inicijative, razgovaraćeš sa ljudima i istraživaćeš sa kojim se to problemima tvoji sugrađani susreću, a na osnovu tih informacija pokrenućemo lokalnu inicijativu za rešavanje problema.

Kroz direktne razgovore i interakcije, naš cilj je da izgradimo poverenje i razumemo stvarne potrebe i brige ljudi u našoj zajednici. Pridruži nam se i postani deo dinamične grupe koja ne samo da identifikuje probleme, već i aktivno radi na njihovom rešavanju.

Ovo je hronično onlajn tim koji je toliko kreativan da razgovara u mimovima i referencama iz pop kulture.

Tim za društvene mreže se bavi kreiranjem sadržaja za IDE GLAS mreže – od ideje do realizacije. A to znači – na kreativan način ćeš na mrežama ispratiti aktivnosti u vezi lokalne inicijative u tvojoj lokalnoj zajednici, osiguravajući njenu vidljivost i generisati podršku za njeno realizovanje.

Svojim jedinstvenim pristupom, od mimova do viralnih kampanja, naš tim stvara sadržaj koji inspiriše i pokreće ljude na akciju. Pridruži nam se i doprinesi dinamičnoj online prisutnosti inicijative, gde ćeš imati priliku da kombinuješ svoju strast za društvenim mrežama sa željom za pozitivnim društvenim promenama.

Građani su naveli probleme i sumirani su najznačajniji – sada ti i tvoj tim stupate na scenu!

Tim za inicijative osmišljava plan lokalne inicijative, prateće akcije i osigurava njihovo realizovanje. Kroz analizu problema i strateško planiranje, radićemo na kreiranju konkretnih rešenja koja imaju realan uticaj na život u našoj zajednici.

Sa podrškom iskusnih mentora, tvoj tim će razviti i implementirati projekte koji ne samo da identifikuju probleme, već i nude održiva rešenja. Zajedno sa svojim timom, a uz pomoć mentora, osmislićeš plan lokalne inicijative i konkretne akcije kojima ćete skrenuti pažnju lokalne samouprave na problem sa kojim se suočavate u svom gradu. Pravi projekat!